Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web Tripadvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Harga terendah untuk waktu menginap Anda
Booking.com
US$55
View deal
Gratis pembatalan hingga 15/05/21
Hotels.com
US$46
View deal
FindHotel
US$40
View deal
Expedia.comUS$46
PricelineUS$48
Trip.comUS$39
Lihat 14 penawaran
Harga adalah harga rata-rata per malam yang disediakan oleh mitra kami serta mungkin belum termasuk semua pajak dan biaya. Pajak dan biaya yang ditampilkan hanya merupakan perkiraan. Untuk selengkapnya, lihat di mitra kami.
Hotel Terdekat
Ulasan (233)
Saring ulasan
233 hasil
Peringkat dari wisatawan
154
50
13
1
15
Jenis wisatawan
Bulan tertentu
BahasaSemua bahasa
Bahasa lainnya
Peringkat dari wisatawan
154
50
13
1
15
Lihat opini wisatawan:
Penyaring yang dipilih
Saring
Memperbarui daftar...
3-8 dari 233 ulasan
Diulas pada 27 Maret 2021 via perangkat selular

Hotel terbaik...

Kolam renang terbaik...

Servis bilik kurang memuaskan....
Air cond tidak sejuk selepas hampir 2 jam on....

Iron Yang disediakan telah rosak ....

Dan merosakkan t shirt semasa saya iron.......

Tanggal menginap: Maret 2021
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih ppkpmohdanuars
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Stephanie Ching Ling Lee, Marketing di Hompton By The Beach Penang, merespons ulasan iniDitanggapi 2 minggu yang lalu
Google Terjemahan

Dear ppkpmohdanuars: Thank you for your review. We are sorry to know that the air conditioning was not working and room service was not up to your expectations. We are also sorry that the room iron was not functioning well, We will certainly look into improving our hotel services and amenities so that such a matter will not happen again. On that note, we wish to apologise again and hope to welcome you back to a more improved stay in future. Warmest regards,
Stephanie Lee, Marcom Manager, Hompton Hotel Penang

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 27 Maret 2021 via perangkat selular

Sangat selesa bilik bersih makanan sedap berhampiran pantai, view yang sangat cantik dari bilik. pool di tingkat 10 sangat puas hati dgn permandangan . Staff yang peramah dan sentiasa senyum. Terbaik Hompton hotel

Tanggal menginap: Maret 2021
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih jeryy9
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Stephanie Ching Ling Lee, Marketing di Hompton By The Beach Penang, merespons ulasan iniDitanggapi 2 minggu yang lalu
Google Terjemahan

Dear jeryy9: Thank you so much for your review. We are pleased to know that you had a memorable stay with us. We hope to have the pleasure of welcoming you back again to our hotel sometime soon. Warmest regards,
Stephanie Lee, Marcom Manager, Hompton Hotel Penang

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 18 Desember 2020 via perangkat selular

Hotel & bilik yg cantik, selesa dpt view pantai... Harga bilik mampu milik. Layanan all staff & semua dept Hotel jugak terbaik....c.c Hompton Hotel Manager Mr Daniel...

Ahli Family pun enjoy,, makanan sedap, wifi ,parking mudah.

Next time saya akan datang lagi ke Hompton Hotel Penang. Hotel No 1 d Penang.❤❤..

Tanggal menginap: Desember 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih roshidihashim
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Stephanie Ching Lee, Marketing di Hompton By The Beach Penang, merespons ulasan iniDitanggapi 21 Desember 2020
Google Terjemahan

Dear Roshidi: Thank you for choosing to stay at out hotel. We are glad that you had a memorable family staycation with us and that you were well taken care of by our hotel ambassador, Daniel. We hope to see you again soon. Warmest regards, Stephanie Lee, Marcom Manager, Hompton By The Beach Hotel Penang

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 14 Desember 2020 via perangkat selular

Assalamualaikum semua...pertama sekali. nk ucap banyak2 terima kasih kpd en danial kt hotel hompton sbb banyak tolong setting kt hotel ni dpt time chekin n check out,utk bilik,n breakfast memudahkn kerja sy..tq sekali lg...sy pasti akn inform kwn2, family members yg lain,kwn2 kerja utk pilih hotel ni utk bercuti..pool site mmg terbaik air sejuk n angin kuat..view mmg cantik..

Tanggal menginap: Desember 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih azuddin3036
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Stephanie Ching Lee, Marketing di Hompton By The Beach Penang, merespons ulasan iniDitanggapi 18 Desember 2020
Google Terjemahan

Dear Azuddin3036: Thank you for your lovely review. We will be sure to share your kind comments about Danial. On that note, we hope to welcome you back for another fun family staycation soon. Warmest regards, Stephanie Lee, Marcom Manager, Hompton By The Beach Hotel Penang

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 10 Desember 2020 via perangkat selular

makanan sedapnasik lemak the beststaff semua bagus en syafiq sgt peramah layanan mesra⭐️hotel view sgt cantik. sudah 3kali kami dtg sinihotel bersih. selesa. tenang.

Tanggal menginap: Desember 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama pasangan
Terima kasih Mierashamiera
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Stephanie Ching Lee, Marketing di Hompton By The Beach Penang, merespons ulasan iniDitanggapi 11 Desember 2020
Google Terjemahan

Dear Mierashamiera:

Thank you so much for choosing to stay with us. It was our pleasure to serve you. See you again soon. Warmest regards, Stephanie Lee, Marcom Manager, Hompton By The Beach Hotel Penang

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Lihat ulasan lainnya