Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web TripAdvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Terdekat
Ulasan (1.870)
Saring ulasan
1.876 hasil
Peringkat dari wisatawan
921
591
227
79
58
Jenis wisatawan
Bulan tertentu
BahasaSemua bahasa
Bahasa lainnya
Peringkat dari wisatawan
921
591
227
79
58
Lihat opini wisatawan:
Saring
Memperbarui daftar...
7-12 dari 1.876 ulasan
Diulas pada 23 Januari 2019 via perangkat selular

Saya dan kawan baik datang ke hotel sri pacific untuk menjamu selera di hotel ini .Bagi saya makanan disini sangat sedap dan harganya yang sangat berpatutan .dan layanan yang diberi oleh waiter juga sangat lah baik . Di tempat ini senang untuk saya dan kawan baik datang kerana dekat dengan lrt .senang dan mudah untuk datang kesini .Tambahan pula,hotel ini berhadapan dengan shopping mall . Tempat ini sangat lah best dengan makanannya pula sangat-sangat terbaik .

Tanggal menginap: Januari 2019
Jenis Trip: Berwisata bersama teman
Terima kasih nbilaaa
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Seri_Pacific_Hotel, Manager di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur, merespons ulasan iniDitanggapi 23 Januari 2019
Google Terjemahan

Dear Ms Nbilaaa

Thank you very much for taking time to share your encouraging review while you dine in the restaurant. We are delighted that you enjoyed your visit and very pleased with the rating of our services.

Once again, thank you for choosing Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur. We look forward to welcome you again for your next visit!

Best regards,
Nora Nongchik
Quality Services Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 17 Januari 2019 via perangkat selular

1st time mai cni..memang tak salah pilih tempat.. Menu merecikkkkk habis.. Daging salai masak lemak macam kat nismilan jer..xyah p sana dah..Hangpa patut mai cuba rasa.. Tak sangka farewell party dah jadi happening party.. Pasti repeat pasni!!!

Tanggal menginap: Januari 2019
Jenis Trip: Berwisata untuk bisnis
Terima kasih rohaizahmdakir
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Seri_Pacific_Hotel, Manager di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur, merespons ulasan iniDitanggapi 23 Januari 2019
Google Terjemahan

Dear Ms Rohaizah Md Akir

Thank you very much for taking time to share your encouraging review while you dine in the restaurant. We are delighted that you enjoyed your visit and very pleased with the rating of our services.

Once again, thank you for choosing Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur. We look forward to welcome you again for your next visit!

Best regards,
Nora Nongchik
Quality Services Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 27 Desember 2018

hotel yg bagus dekat dengan pengangkutan awam.. komuter lrt dll dab juga berdekatan dengan shopping mall. senang nak makan makan dan jalan jalan.kemudahan grab juga senang.. komuter direct dari seremban ke hentian putra

Tanggal menginap: Desember 2018
  • Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
    • Nilai
    • Lokasi
    • Kualitas Tidur
    • Kamar
    • Kebersihan
    • Layanan
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih Travel32952194693
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Seri_Pacific_Hotel, Manager di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur, merespons ulasan iniDitanggapi 27 Desember 2018
Google Terjemahan

Dear Valued Guest

Thank you very much for taking time to share your feedback during your recent stay with us. We are honoured to have such high recommendation from you. It is with great pleasure to know that you enjoyed all aspects of your stay as it will assist us in our efforts to continually improve our product and services.

Once again, thank you for your support and we look forward to your next visit soon!

Best regards,
Nora Nongchik
Quality Services Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 22 Desember 2018 via perangkat selular

tempat cantik menarik sesuai untuk datang santai hilang masalah, dj ok lagu sedap didengar, manager ramah mesra dengan pelanggan,makanan sedap banyak pilihan untuk santap, nak dikata semua nye enak, siapa siapa mesti suka untuk di kunjung, saya amat suka tempat ini

Tanggal menginap: Desember 2018
Jenis Trip: Berwisata bersama teman
Terima kasih kaloy387001
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Seri_Pacific_Hotel, Manager di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur, merespons ulasan iniDitanggapi 23 Desember 2018
Google Terjemahan

Dear Valued Guest

Thank you very much for taking time to share your encouraging review while you dine in the Chereza Lounge. We are delighted that you enjoyed your visit and very pleased with the rating of our services.

Once again, thank you for choosing Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur. We look forward to welcome you again for your next visit!

Best regards,
Nora Nongchik
Quality Services Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 20 Desember 2018 via perangkat selular

1st time datang sini.Bilik cantik,luas.puas hati.staff peramah, terbaik. Urusan check in/out senang. parking kereta senang,terjaga. Lokasi strategik,di tengah2 town, tempat2 makan senang cari.ada shopping mall,blh relax2.

Tanggal menginap: Desember 2018
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih SitiZainababdulrazak
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Seri_Pacific_Hotel, Manager di Seri Pacific Hotel Kuala Lumpur, merespons ulasan iniDitanggapi 20 Desember 2018
Google Terjemahan

Dear Ms Siti Zainab Abdul Razak

Thank you very much for taking time to share your feedback during your recent stay with us. We are honoured to have such high recommendation from you. It is with great pleasure to know that you enjoyed all aspects of your stay as it will assist us in our efforts to continually improve our product and services.

Once again, thank you for your support and we look forward to your next visit soon!

Best regards,
Nora Nongchik
Quality Services Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Lihat ulasan lainnya