Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web Tripadvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Terdekat
Ulasan (5.369)
Saring ulasan
5.369 hasil
Peringkat dari wisatawan
2.613
1.724
617
229
186
Jenis wisatawan
Bulan tertentu
BahasaSemua bahasa
Bahasa lainnya
Peringkat dari wisatawan
2.613
1.724
617
229
186
Lihat opini wisatawan:
Penyaring yang dipilih
Saring
Memperbarui daftar...
3-8 dari 5.369 ulasan
Diulas pada 24 Januari 2020

Hotel nya sangat murah yang berkelas , makanan nya enak juga kepada Staff di hotel nya sgt bagus bnyak beri pertolongan terutama Mr Najwan dari taman sari , saya nanti akan promote kan kepada kawan2 dan juga client saya yang paling penting house keping harus melakukan 100% bersih bisa nya asyik ade debu tepi2 dan pda first day saya duduk pda selimut asyik gatal2 , it Should be a weekly or monthly change in side room , even there no or have guest it should prepantip every week it should be auditor for a good resultan thank you so much the wonderful staff at hotel istana

Tanggal menginap: Januari 2020
Jenis Trip: Berwisata untuk bisnis
Terima kasih Hidayat0822
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
HotelIstana, Executive Assistant Manager di Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre, merespons ulasan iniDitanggapi 24 Januari 2020
Google Terjemahan

Dear Hidayat0822,

Thank you for your support and for posting your review on TripAdvisor. I would like to apologize for the less than satisfactory cleanliness in your room. Please be assured your valuable feedback will be shared to the Executive Housekeeper for continual improvement. Thank you for your compliments towards Najman! We appreciate your FIVE star review and it had made our day! We aim to exceed our guests’ expectations and I am glad you had experienced it! We hope you will recommend us to family & friends and will continue to support us in future.

Looking forward to your return visit to the Iconic Hotel Istana!

Delightful moments at the perfect location!

Warm regards

Gavin Rupert, CHA®
Executive Assistant Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 16 Desember 2019 via perangkat selular

Sebaik tiba di hotel ini saya telah dilanggar oleh kereta pemandu GRAB. Pihak keselamatan tiba dalam beberapa saat aahaja selepas dan memberi bantuan yang perlu. Pemantaun melalui cctv dan kecekapaan pegawai yang tinggi sangat dipuji. Bantuan dan nasihat berkaitan prosidur kemalangan sangat2 membantu. TQVM En Junaidi and team.
For the hotel.....environment hotel amat menyenangkan dengan keharuman bauan dan kebersihannya. Keselesaan bilik, parking yang banyak, staf yang sedia membantu dan ceria, kedudukan yang berdekatan dengan tempat2 tumpuan memang FIRST CLASS. MY PRIORITY HOTEL

Tanggal menginap: Desember 2019
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih hilalaziz
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
HotelIstana, Executive Assistant Manager di Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre, merespons ulasan iniDitanggapi 17 Desember 2019
Google Terjemahan

Dear hilalaziz,

Thank you for your support and for posting your review on TripAdvisor. Your FIVE star review made our day and Hotel Istana KLCC team appreciates it! We aim to exceed our guests’ expectations and I am glad you had experienced it! We hope you will recommend us to family & friends and will continue to support us in future.

Looking forward to your return visit to the Iconic Hotel Istana!
Terima kasih and sila datang lagi!

Delightful moments at the perfect location!

Warm regards

Gavin Rupert, CHA®
Executive Assistant Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 3 Februari 2019 via perangkat selular

Secara jujurnya saya amat menyukai perkhidmatan yang diberikan oleh staff Hotel Istana. Dari receptionist sehingga ke pembantu restoran semuanya membantu saya dengan senyuman yang ikhlas. Saya berharap agar pihak management terus mengekalkan perkhidmatan seperti ini. Saya berbesar hati untuk menginap lagi disini.

Tanggal menginap: Februari 2019
Terima kasih Hazareeda
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Explore821161, Manager di Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre, merespons ulasan iniDitanggapi 4 Februari 2019
Google Terjemahan

Salam Sejahtera Hazareeda, ,

Thank you for your continuous support and for posting your review on Trip Advisor. Your FIVE star review made our day and Hotel Istana KLCC team appreciates it! Thank you for your kind compliments towards the stars of Istana! Our team strives hard to exceed guests expectations and I am glad you had delightful moments with us! We hope you will recommend us to family and friends and will continue to support us in future. Looking forward to your return visit to the iconic Hotel Istana! Seikhlasnya dari hati kami, terima kasih

Delightful moments at the perfect location!

Warm regards

Gavin Rupert
Executive Assistant Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 22 Januari 2019 via perangkat selular

Kali ke 2 saya menginap di Hotel Istana... layanan yg terbaik dan makanan yg sedap dan lazat.
Staf yg sangat-sangat friendly.
Setiap kali saya pulang...saya akan pastikan saya akan kembali ke hotel Istana

Tanggal menginap: Januari 2019
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih Nasarudin I
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Explore821161, Manager di Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre, merespons ulasan iniDitanggapi 29 Januari 2019
Google Terjemahan

Dear Nasarudin I,

Thank you for your continuous support and for posting your review on Trip Advisor. Your FIVE star review made our day and Hotel Istana KLCC team appreciates it! Our team strives hard to exceed guests expectations and I am glad you had experienced it! We hope you will recommend us to family and friends and will continue to support us in future. Looking forward to your return visit to the iconic Hotel Istana !

Delightful moments at the perfect location!

Terima Kasih & Salam Sejahtera!

Gavin Rupert
Executive Assistant Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 31 Juli 2018 via perangkat selular

Terima kasih atas layanan yg memuaskan. Bilik yg selesa dan kemas.
Makanan yg sedap dan berpatutan harga.
Kami tinggal di hotel istana selama 4 hari 3 malam.
Kami amat berpuas hati dan berasa sangat-sangat selesa.
Dan sekiranya kami ke kuala lumpur lagi,pastinya pilihan kami hotel istana.

Tanggal menginap: Juni 2018
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih Nasarudin I
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Hotel_Istana_KL, Manager di Hotel Istana Kuala Lumpur City Centre, merespons ulasan iniDitanggapi 31 Juli 2018

Dear Nasarudin I,

Terima kasih kerana menginap bersama kami dan menerbitkan ulasan anda di Trip Advisor. Ulasan LIMA bintang Tuan amat mengembirakan pasukan kami di Hotel Istana KLCC dan kami amat menghargainya! Kami merasa amat rendah hati dengan pujian Tuan. Pasukan kami berusaha penuh untuk menyediakan layan tetamu terunggul dan saya amat bangga mengetahui Tuan telah mengalaminya. Kami berharap Tuan akan mengesyorkan Hotel kami kepada keluarga dan sahabat dan akan terus menyokong kami di masa hadapan.

Simply in the most perfect location!

Warm regards

Gavin Rupert
Executive Assistant Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Lihat ulasan lainnya