Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web Tripadvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Terdekat
Ulasan (528)
Saring ulasan
528 hasil
Peringkat dari wisatawan
250
162
84
22
10
Jenis wisatawan
Bulan tertentu
BahasaSemua bahasa
Bahasa lainnya
Peringkat dari wisatawan
250
162
84
22
10
Lihat opini wisatawan:
Penyaring yang dipilih
Saring
Memperbarui daftar...
3-8 dari 528 ulasan
Diulas pada 28 Juni 2020 via perangkat selular

datang di best western adalah pilihan terbaik untuk family, bilik yg sagat luas selesa dan bersih. anak saya sangat suka dan gembira lebih lagi dapat pemandagan i city view. terima kasih kepada staf sofrina memberikan service yang bagus serta tidak lupa orang yg mebersihkan bilik suzie dan jafni, mereka sgt baik memberi layanan sangat bagus jika inginkan sesuatu terhadap mereka.dan saya akan dtg kembali lagi...

Tanggal menginap: Juni 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih animior
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
BW I, General Manager di Best Western i-City Shah Alam, merespons ulasan iniDitanggapi 29 Juni 2020
Google Terjemahan

Dear animior,

We are glad to hear that your stay was a decent one. Please come back and stay with us again, we have more exciting offers coming! Meanwhile, stay safe and have a nice day :)

Best wishes,
Anthony Kong
General Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 7 Maret 2020

perkhidmatan yang baik, staf sangat membantu, bilik bersih, makanan juga sedap dan memenuhi selera peserta, cuma perlu baiki kelengkapan di bilik mesyuarat dimana microphone tidak berfungsi dengan baik dan menggangu kelancaran mesyuarat

Tanggal menginap: Februari 2020
Jenis Trip: Berwisata untuk bisnis
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih drkhadijahw
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
BW I, General Manager di Best Western i-City Shah Alam, merespons ulasan iniDitanggapi 9 Maret 2020
Google Terjemahan

Dear drkhadijahw,

Thank you for taking your time in writing us a review.

We are delighted to hear that you are happy with our friendly services, the room that you stayed, as well as the food served during your stay with us. Well noted your comment on the meeting room's equipment. Rest assured that the respective department has well-noted on your comment and is in the midst of getting it rectified by now.

We can't wait to have you as our guest again, see you soon!

Best wishes,
Anthony Kong
General Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 6 Maret 2020 via perangkat selular

All satisfied.
Program berjalan dengan lancar, pihak pengurusan hotel memberi servis dengan sangat baik dan sangat cekap.
All good, keep it up!
Dengan servis sebegitu sepanjang 3 hari 2 malam, sy mesti menginap lagi utk urusan peribadi pula. Tqsm

Tanggal menginap: Maret 2020
Jenis Trip: Berwisata untuk bisnis
Terima kasih Shimah951210
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
BW I, General Manager di Best Western i-City Shah Alam, merespons ulasan iniDitanggapi 9 Maret 2020
Google Terjemahan

Dear Shimah9581210,

Thank you for your lovely review.

We are glad to hear that you are happy with the services rendered to you, as well as you will be coming back again to stay with us :) We look forward to welcoming you again soon, see you around!

Best regards,
Anthony Kong
General Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 22 Februari 2020

Makanan sarapan pagi yang sedap seimbang antara menu tempatan ...

Staff isaludin banyak menbantu dalam urusan utk pendaftaran dan maklumat menganai i city water park...

Terima kasih best western hotel.

Tanggal menginap: Februari 2020
Jenis Trip: Berwisata sendirian
Terima kasih looir
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
BW I, General Manager di Best Western i-City Shah Alam, merespons ulasan iniDitanggapi 24 Februari 2020
Google Terjemahan

Dear looir,

Thank you for staying with us and writing us a review. We are glad to hear that our friendly staff and selections of food have helped in making your stay with us a better one. We look forward to welcoming you soon.

Best wishes,
Anthony Kong
General Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 22 Februari 2020

Bilik okay la untuk dua orang, bilik tak terlalu besar. Breakfast pagi sedap, banyak makanan dan tempat nice. Lain-lain okay. Paling best boleh jalan kaki je untuk pergi main di ict tu. Ada truck food juga.

Tanggal menginap: Februari 2020
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih nurahmaz90
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
BW I, General Manager di Best Western i-City Shah Alam, merespons ulasan iniDitanggapi 24 Februari 2020
Google Terjemahan

Dear nurahmaz90,

Thank you for your lovely review. We are glad to hear that your overall stay was a decent one. Please come back and stay with us again whenever travel plan brings you back to Shah Alam. :)

Sincerely,
Anthony Kong
General Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Lihat ulasan lainnya