Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web Tripadvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Terdekat
Ulasan (353)
Saring ulasan
353 hasil
Peringkat dari wisatawan
108
133
69
20
23
Jenis wisatawan
Bulan tertentu
BahasaSemua bahasa
Bahasa lainnya
Peringkat dari wisatawan
108
133
69
20
23
Lihat opini wisatawan:
Penyaring yang dipilih
Saring
Memperbarui daftar...
2-7 dari 353 ulasan
Diulas pada 24 Januari 2020

The room was really satisfied. Dan saya yakin pasti akan singgah disini lagi selepas ini... cadangan kawan2 sy adalah terbaik and i am really appreciate the suggestion... sy akan pasti akan cadangkan kepada kawan2 sy...

Tanggal menginap: Januari 2020
  • Jenis Trip: Berwisata untuk bisnis
    • Nilai
    • Lokasi
    • Kualitas Tidur
    • Kamar
    • Kebersihan
    • Layanan
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih kyleemzek
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Citadines-DC, Front Office Manager di Citadines DPulze Cyberjaya, merespons ulasan iniDitanggapi 3 Februari 2020
Google Terjemahan

Dear Guest,

Thank you for selecting us as your preferred accommodation choice. We are happy to have met your expectations and endeavour to continually delight our residents whenever
they stay with us.
From all of us at Citadines DPulze Cyberjaya we look forward to welcoming you again soon.

Regards
Siti Fateha Sairy – Asst Guest Service Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 31 Agustus 2018

Inginkan kelainan dan ketenangan menginap bersama keluarga? Jangan lupa menempah Citadines Hotel Apartment di tengah Cyberjaya. Apartment bertaraf 4 bintang ini amat bagus dan berbaloi dengan harganya.

Hotel ini berada sekali dalam kompleks pusat membeli belah D’ Pulze amat sesuai bagi mereka yang tidak mahu berjalan jauh untuk berbelanja. Ini kerana hotel Apartment ini mempunyai akses pintu yang bersambung terus dengan ground floor Pusat membeli belah tersebut melalui lobi hotel.

Tidak payah pening mencari Shooping Complex untuk berbelanja, anda hanya perlu menginap di sini dan keluar pintu terus ke ruang niaga. Mudah bukan?

Tips kamar: Pilih tingkat atas mengadap permandangan bandar Cyberjaya, kerana view malam amat cantik.
Tanggal menginap: Agustus 2018
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih YB Y
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 13 Juli 2018

persekitaran yang selesa dan baik untuk peginapan selama lebih dari 3 hari terutama sekiranya terdapat urusan di putrajaya, bangi, nilai, klia dan sekitar cyberjaya.

banyak ruang tempat letak kereta yang disediakan walaupun dalam pasaraya.

Tanggal menginap: Juli 2018
  • Jenis Trip: Berwisata untuk bisnis
    • Nilai
    • Lokasi
    • Kualitas Tidur
    • Kamar
    • Kebersihan
    • Layanan
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih abdulhadi2018
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Citadines-DC, Front Office Manager di Citadines DPulze Cyberjaya, merespons ulasan iniDitanggapi 13 Juli 2018
Google Terjemahan

Hi abdulhadi2018,

We were delighted to learn that you enjoyed your stay with us. At the same time, we are happy to have met your expectations in service and quality standards. We thank you for your valued patronage and look forward to welcoming you to any of our serviced residence.

Regards
Siti Fateha Sairy – Act Asst Guest Service Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 16 Februari 2017

Service apartment yang wajib anda menginap bila anda ke Cyberjaya.. dengan mall yang sangat hampir dan memudahkan anda untuk membeli belah juga banyak pilihan untuk menikmati pelbagai menu makanan sedap

Tanggal menginap: Februari 2017
  • Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
    • Nilai
    • Lokasi
    • Kualitas Tidur
    • Kamar
    • Kebersihan
    • Layanan
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih ShamSabak
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
CitadinesDPulze, General Manager di Citadines DPulze Cyberjaya, merespons ulasan iniDitanggapi 22 Februari 2017
Google Terjemahan

Dear ShamSabak,

We were delighted to learn that you enjoyed your stay with us. At the same time, we are happy that you have found our location convenient being attached to DPulze Shopping Centre.

From all of us at Citadines DPulze Cyberjaya, we look forward to welcoming you again in the near future.

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 11 Oktober 2016

Tempat selesa dan seperti rumah sendiri cuma sarapan pagi perlu ditempat yang lebih besar dan harus perlu service penghantaran makanan ke bilik.hotel memang selesa kerana bersambung bangunan dengan shopping mall dan memudahkan untuk membeli belah malahan meninton wayang sekalipun

Tanggal menginap: September 2016
  • Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
    • Nilai
    • Lokasi
    • Kualitas Tidur
    • Kamar
    • Kebersihan
    • Layanan
Ulasan dikumpulkan dalam kemitraan dengan hotel ini
Terima kasih magzuintina
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
Rus_Ng, Resident Relations - Assistant Manager di Citadines DPulze Cyberjaya, merespons ulasan iniDitanggapi 13 Oktober 2016
Google Terjemahan

Dear magzuintina,

Thank you for your recent feedback.

We are delighted to know that you and your family had an enjoyable and comfortable stay in our well appointed apartments. We are currently looking into improving the options for food and beverage service in our residence.

Thank you for choosing us as your gone away from home. We hope to welcome you and your family back to stay again soon.

Yours sincerely,
Ru Ng
Resident Relations - Assistant Manager

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Lihat ulasan lainnya