Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web Tripadvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Terdekat
Ulasan (1.319)
Saring ulasan
1.319 hasil
Peringkat dari wisatawan
904
296
80
22
17
Jenis wisatawan
Bulan tertentu
BahasaSemua bahasa
Bahasa lainnya
Peringkat dari wisatawan
904
296
80
22
17
Lihat opini wisatawan:
Penyaring yang dipilih
Saring
Memperbarui daftar...
2-7 dari 1.319 ulasan
Diulas 4 minggu yang lalu via perangkat selular

Pertama Kali jejak kaki ke sini sudah nampak ketenangan apabila melihat pemandangan terserlah senyuman diri, Bilik yang luas facilities terbaik makanan pun sedap dan kolam renang kuda laut wow indahnya

Tanggal menginap: Juli 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama teman
Terima kasih AbgRudy25
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
The Haven Ipoh, General Manager di The Haven Resort Hotel, merespons ulasan iniDitanggapi 3 minggu yang lalu
Google Terjemahan

Thank you for your review! We are happy you have enjoyed our facilities and food here. We hope to see you back here again.

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 2 Maret 2020

Penginapan yang selesa seperti di rumah sendiri dan sesuai dengan keluarga yang besar! Pemandangan indah dikelilingi kehijauan flora yang mendamaikan. Kolam air panaspun ada! Sarapan yang disediakan pelbagai pilihan.

Tanggal menginap: Februari 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih Syoknya
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
TheHavenResortHotel, Guest Relations Manager di The Haven Resort Hotel, merespons ulasan iniDitanggapi 4 Maret 2020
Google Terjemahan

Thank you for your review! We look forward to welcome you back again!

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 23 Februari 2020 via perangkat selular

Terbaik. Apartment yang selesa untuk semua golongan. Pilihan Makanan pn menarik. Security sgt bagus. Pengurusan Hotel yang bagus dan cekap. Pemandangan kolam dan sekeliling aman damai. Kolam mesra kanak kanak

Tanggal menginap: Februari 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih 02020200203030
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
TheHavenResortHotel, Guest Relations Manager di The Haven Resort Hotel, merespons ulasan iniDitanggapi 25 Februari 2020
Google Terjemahan

Thank you for sharing with us your stay and dining experience. We are happy to read that you had liked our facilities and services. Look forward to see you again!

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 23 Februari 2020

Kena datang lagi untuk percutian keluarga!

Resort hotel yg tak menghampakan...

Swimming pool sesuai untuk anak anak kecil..

Baik untuk yang sukan riadah seperti jogging,gym 24 jam,dan badminton bagi orang yang suka berpeluh

Tanggal menginap: Februari 2020
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih Jimmyizz
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
TheHavenResortHotel, Guest Relations Manager di The Haven Resort Hotel, merespons ulasan iniDitanggapi 25 Februari 2020
Google Terjemahan

Thank you for your review! We are glad you had a great holiday stay with us. We look forward to welcoming you back again.

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Diulas pada 20 Oktober 2019 via perangkat selular

Bilik sgt2 bersih n besar. Siap ade coffee maker, coway, ade jajan2. View pn cntik. Confirm akan datang lagi. Overall sgt puas hati dgn,staf yg peramah, bilik yg perfect luas selesa, harga yg berpatutan, view yg cantik.

Tanggal menginap: Oktober 2019
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Terima kasih deanaabukassim
Ulasan ini adalah opini subjektif dari anggota TripAdvisor, bukan dari TripAdvisor LLC.
TheHavenResortHotel, Guest Relations Manager di The Haven Resort Hotel, merespons ulasan iniDitanggapi 26 Oktober 2019
Google Terjemahan

Thank you for your review! We are glad you enjoyed our suite and facilities. We hope to welcome you back again.

Laporkan tanggapan sebagai tidak patut
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari TripAdvisor LLC.
Lihat ulasan lainnya