Kami perhatikan Anda menggunakan browser yang tidak didukung. Situs Web Tripadvisor mungkin tidak ditampilkan dengan benar.Kami mendukung browser berikut: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Joglo Ageng Guci Tegal, Pemasaran di Joglo Ageng, merespons ulasan ini
Ditanggapi 8 Jul 2024
Dear Guest,
Greetings from Joglo Ageng Guci
Thank you for patronizing Joglo Ageng, Guci and taking time out to share your experience on this social platform. All of us are delighted that we could ensure a comfortable stay during your visit.
Thank you once again for your stay and your feedback and look forward to welcoming you back to Joglo Ageng Guci..
Warm Regards
Management Joglo Ageng Guci
Tanggapan ini adalah opini subjektif dari perwakilan manajemen, bukan dari Tripadvisor LLC.
Joglo Ageng Guci Tegal, Pemasaran di Joglo Ageng, merespons ulasan iniDitanggapi 9 Juli 2024
Google Terjemahan
Laporkan tanggapan sebagai tidak patutTerima kasih. Kami menghargai masukan Anda.
Rid8183
Jakarta, Indonesia
Diulas pada 19 Agustus 2023 via perangkat selular
Google Terjemahan
Tips kamar: Weakness with access road not properly but arrived this hotel satisfied
Tanggal menginap: April 2023
Jenis Trip: Berwisata bersama keluarga
Tanya Rid8183 tentang Joglo Ageng
taritatya
Tangerang Selatan, Indonesia
Diulas pada 23 Juni 2023 via perangkat selular
Google Terjemahan
Tips kamar: Don't be shy about asking the staff if you want to explore natural attractions (you can look for Ms. Siti Spv Restaurant or Mrs. Lina (GM), they will be happy to help you.
Tanggal menginap: Juni 2023
Jenis Trip: Berwisata bersama pasangan